Условия за доставка

Благодарим Ви, че избрахте Orthoteh!

Скъпи клиенти, поръчките направени на нашия сайт след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден.

Поръчките направени събота и неделя, както и през официалните празнични дни се обработват в първия работен ден.

След обработка на Вашата поръчка ще получите потвърждение на посочения e-mail адрес, че пратката Ви е изпратена на посочения адрес.

Работно време: Пон. – Пет.: 08:30 – 17:00, Съб. – Нед.: почивен ден

Тел.: 0897 933 981

Доставката на поръчаните от Вас продукти се извършва с куриерска фирма „ЕКОНТ“ до посочен от Вас адрес или до избран офис на куриера.

Цената за доставки на пратки до 100 лв. е:

  • 5,00лв за доставка до Офис/Еконтомат
  • 6,50 лв за доставка до Адрес

За пратки над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Доставката се извършва в рамките от 1 до 3 работни дни от момента на приемане на поръчката. Като след предаване на ЕКОНТ, пратката се доставя спрямо неговите условия:

  • за населени места с офис на Еконт – на следващия работен ден след изпращането;
  • за населени места без офис на Еконт – съгласно график на обслужване до 3 работни дни след изпращането;
  • от Еконтомат – от 1 до 2 работни дни, в зависимост от часа на изпращане.

Както вече казахме, доставките се извършват от фирма Еконт, спрямо техните условия за доставка в рамките на работния ден.

Може да посочите приоритетен час на доставка, който се заплаща допълнително 2.44лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, молим Ви задължително, възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Липси или несъответствия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

При поръчка на повече от 1 артикул Не можете да приемете от куриера само част от пратката. Можете единствено да откажете цялата пратка.

При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на Еконт. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.85лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента.

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

Съгласно условията на Еконт, известяване за получена пратка чрез SMS се заплаща 0,18 лв. с ДДС. Всички пратки изпратени до офис на Еконт се изпращат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с SMS. Когато пратката е до адрес, опцията е по избор на клиента.

ВАЖНО!

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.