Международни партньори | ORTHOTEH
Ортотех лого 20 години

За Ортотех

Ортотех е лидер в производството и продажбата на ортопедични продукти в България. От  2004 година успешно създаваме ортопедични продукти за цялото тяло, които пациентите в България ползват и познават добре.

В условията на непрестанно разрастващо се производство, екип и продуктово портфолио, съвсем естествено Ортотех увеличава списъка си с български и международни партньори. Ортотех предоставя на партньорите си голямо разнообразие от рекламни материали и маркетингови продукти в подкрепа позиционирането и продажбата на нашите продукти.

Ортотех в Европа

Благодарение на добрата подготовка и комуникация нашият търговски отдел доведе успешно ортопедични продукти Ортотех до множество потребители и пациенти в Европа. Ортотех предлага продукти на европейско ниво по отношение на дизайн, функционалност и качество на материалите, запазвайки конкурентни цени. Това ни дава увереност да разширяваме пазарите си и да търсим нови международни партньорства.

Международни партньори в Европа | ORTHOTEH 02
Международни партньори в Европа | ORTHOTEH 02

Сертификати

Продуктите с марка Ортотех следват най-високите международни стандарти за качество.

ISO certificate 9001 | ORTHOTEH
ISO certificate 13485 | ORTHOTEH
GS1 Certificate | ORTHOTEH

Международни изложения

Ортотех посрещна всички заинтересовани от ортопедичните средства на своя изложбен щанд в рамките на Международно търговско изложение и Световен конгрес в областта на медицинските помощни средства, Лайпциг, Германия през 2022 година.
През 2024 обменихме опит и показахме новите си продукти на Arab Health в Дубай – Най-големия конгрес за здравна индустрия в региона.

Ортотех на международни изложения | Банер

Свържете се с нас

Ако искате да започнете сътрудничество с нас, свържете се с отдела за обслужване на клиенти или съответния търговски представител:

Ортопедичен магазин | Иво Петров Търговски представител Ортотех

Иво Петров

Международен търговски представител
Тел.: +359 876 470 762
E-mail: i.petrov@orthoteh-bg.com

Търговски отдел:

Тел.: +359 876 199 351
Email: office@orthoteh-bg.com

    Формата е защитена с reCAPTCHA и са в сила също Политиката за поверителност и Условията за ползване на Google.