Магазини за ортопедични стелки – Ортотех

4519

Магазини за ортопедични стелки Ортотех

Ортотех разполага с няколко магазина за ортопедични стелки в страната. Нашите магазини за ортопедични стелки се намират в градовете – София, Пловдив, Плевен и Стара Загора. В магазините за ортопедични стелки Ортотех работят квалифицирани медицински специалисти. Подготвени да извършват пълен и цялостен преглед на състоянието на стъпалата ви. Нашите специалисти ще назначат всички необходими корекции към индивидуалните ортопедични стелки, който поръчвате. По този начин те ще отговарят на специфичните нужди, на Вашите ходила. Заедно с това ще ви препоръчат най-подходящия модел индивидуални стелки.

В магазините за ортопедични стелки Ортотех ще получите безплатна консултация за състоянието на ходилата. Безплатната консултация/преглед се извършва от наш специалист на място в магазина за ортопедични стелки при поръчката на самите стелки.

В магазините за ортопедични стелки Ортотех можете да поръчате изработка на индивидуални ортопедични стелки по две технологии. Нашите магазини за ортопедични стелки предлагат взимане на отпечатък за стелки чрез класическия метод на отпечатък в ортопедична пяна или чрез 3D сканиране на ходилата. Предимството на 3D технологията е възможността за дистанционна, повторна поръчка на индивидуални стелки, на вече сканираните ходила. Това е допустимо само в случаите, когато няма новонастъпили изменения на ходилата и не се налагат допълнителни корекции.

В магазините за ортопедични стелки Ортотех можете да си направите компютърен анализ на стъпалата. Технологията за компютърен анализ зависи от магазина за ортопедични стелки, в който сте избрали да поръчате вашите стелки.

Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ
Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ

Магазини за ортопедични стелки Ортотех – къде да ни намерите?

Магазин за ортопедични стелки – Ортоцентър 1

Магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 се намира в гр. София, ул. Константин Иречек 1, в непосредствена близост до болница Пирогов. В магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 ще намерите цялата серия ортопедични продукти с марката Ортотех. Всички наши стандартни продукти – ортопедични яки, ортези за ръка и горен крайник, ортопедични колани за кръст, ортопедични наколенки и наглезенки. Освен стандартната серия продукти в магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 ще намерите продуктите на европейския производител Push. Марката предлага висок клас стандартни, ортопедични продукти за цялото тяло.
Магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 можете да посетите всеки делничен ден от 08:30 до 19:00 часа, както и в съботните дни от 09:00 до 17:00 часа.

Магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 предлага на пациентите така наречения Анализ на походката. В сътрудничество с немската фирма SCHEIN, магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 дава възможност за още по – задълбочено и комплексно изследване на Вашите стъпала чрез компютърен анализ върху сензорна пътека. Изследването дава информация за претоварените зони на стъпалата, като представлява често използван метод за диагностика и оценка. Софтуер анализира получените данни и помага за оценка състоянието на стъпалата и походката. Чудесен метод за плануване на конкретна терапия за пациентите или оценка на вече проведена такава. Когато посетите магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 е добре да си отделите поне 15-20 мин. само за самото изследване. Анализ на походката можете да направите само в магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1.

Магазин за ортопедични стелки Ортоцентър 1 предлага изработване на индивидуални шини (сплинтове и ортези) при травми и счупвания на крайниците. В магазина за ортопедични стелки ще намерите термопластните материали на компанията Орфит, от които изработваме индивидуалните сплинтове. Всички материали от Орфит са биологично съвместими, хипоалергенни и рециклируеми. Материалите са термопластични, което позволява създаването, както на сложни конструкции за цял крайник, така и фини сплинтове за пръсти, например. Изработването на всеки сплинт (шина) става директно върху засегнатият крайник.

Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Ортоцентър 1
Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Ортоцентър 1

Магазин за ортопедични стелки Горна Баня

Магазин за ортопедични стелки Горна Баня се намира в сградата на болницата по Ортопедия „Проф. Бойчо Бойчев“ на булевард „Никола Петков“ 56 . Магазина за ортопедични стелки се намира на първия етаж, в ляво по коридора намиращ се след входната врата. В магазин за ортопедични стелки Горна Баня отново ще намерите нашите специалисти, които ще проведат безплатна консултация и снемане на индивидуален отпечатък за направата на индивидуални стелки. В магазина за ортопедични стелки ще получите консултация за стандартната серия ортопедични продукти на Ортотех, както и възможност да си направите компютърно изследване на ходилата – Плантография.

Плантографията е статично изследване на ходилата в покой. При него чрез сензорна платформа се генерира изображение на стъпалата. Изследването позволява поставяне на индивидуална и точна диагноза за състоянието на ходилата. Представлява диагностичен метод за оценка и мониторинг при деформации на стъпалата. Благодарение на него се откриват различни деформации, като плоскостъпие например.
Магазин за ортопедични стелки Горна Баня работи всеки делничен ден от 09:00 до 15:00 часа.

Магазин за ортопедични стелки Пловдив

Ортотех разполага с магазин за ортопедични стелки и в гр. Пловдив. Както във всички ортопедични магазини на марката и в магазин за ортопедични стелки Пловдив можете да създадете индивидуални ортопедични стелки по отливка от ходилата. В магазина ще можете да закупите всички стандартни продукти от производствената серия на Ортотех. За гостите и жителите на град Пловдив нашият магазин предлага изработване на индивидуални шини (сплинтове) от Орфит, както и компютърно изследване на стъпалата чрез плантограф.
Магазин за ортопедични стелки Пловдив се намира на бул. „Васил Априлов“ 102, можете да го посетите всеки делничен ден от 10:00 – 18:00 часа.

Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Пловдив
Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Пловдив

Магазин за ортопедични стелки Стара Загора

Магазин за ортопедични стелки Стара Загора е най-новият магазин от веригата Ортотех. В него можете да се възползвате от всички услуги на Ортотех, като поръчка на индивидуални стелки, изработване на индивидуални шини от Орфит, достъп до цялата стандартна серия продукти Ортотех и плантографско изследване на стъпалата.
Магазина ще намерите на ул. Генерал Столетов 25 в сградата на медицински център „Прима“. В непосредствена близост до УМБАЛ „Професор доктор Стоян Киркович“. Магазин за ортопедични стелки Стара Загора можете да посетите всеки делничен ден от 10:00 – 18:00 часа.

Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Стара Загора
Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Стара Загора

Магазин за ортопедични стелки Плевен

Не на последно място включваме и магазин за ортопедични стелки Плевен, който ще намира на адрес бул. „Русе“ 39. В магазин за ортопедични стелки Плевен можете да се възползвате от нашите услуги за поръчка на индивидуални стелки, стандартни продукти Ортотех, както и изследване състоянието на стъпалата чрез плантографско изследване. Mагазин за ортопедични стелки Плевен работи всеки делничен ден от 09:00 до 18:00 часа.
В нашите магазини за ортопедични стелки можете да закупите и стандартните продукти за ходило – силиконови стелки и пети.

Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Плевен
Магазин за ортопедични стелки | ОРТОТЕХ Плевен