Размер
Обиколка глезен
Обиколка прасец
Обиколка бедро
S
19-21 см.
28-34 см.
42-57 см.
М
22-24 см.
32-38 см.
48-64 см.
L
25-27 см.
36-42 см.
54-71 см.
XL
28-30 см.
40-46 см.
60-78 см.
XXL
30-32 см.
42-50 см.
65-85 см.